ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CITROËN - ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 31 ΜΑΪΟΥ

Ως μια μάρκα που τολμά και καινοτομεί, δημιουργήσαμε για εσάς ένα μοναδικό πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ που αφορά όλα τα μοντέλα μας. Τώρα σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να πουλήσετε ή να αποσύρετε το παλιό σας αυτοκίνητο οποιασδήποτε αξίας.

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων μας, το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroën, με σύντομο χρόνο παράδοσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη αξία στο παλιό σας αυτοκίνητο!

Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και τα Plug-in Hybrid! Στο πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroën, το C3 Aircross και το Νέο C5 Aircross, το Crossover C4, αλλά και το best seller της Μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Νέο C5 Aircross

Το Νέο C5 Aircross, που είχε αναγνωριστεί από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση ως το πιο άνετο και ευέλικτο SUV στην κατηγορία του, έχει πλέον ανανεωθεί ριζικά για να προβάλλει μια πιο μοντέρνα και δυναμική προσωπικότητα. Ενώ βασίζεται στα δυνατά σημεία της άνεσης, της ευρυχωρίας και της ευελιξίας του, το Γαλλικό μοντέλο έχει ωριμάσει για να γίνει πιο δυναμικό και πιο κομψό. Στο εσωτερικό, συναντάμε ακόμα πιο μοντέρνα και υψηλής ποιότητας χρώματα και υλικά. Διατίθεται με προηγμένους κινητήρες Plug-in hybrid, βενζίνης και πετρελαίου. Επιλέξτε τον κινητήρα που ταιριάζει καλύτερα στη χρήση και στο δικό σας ‘lifestyle’.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

C3 Aircross

Πλήρως αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, με ξεχωριστή σχεδίαση, άνεση που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των compact SUV και 4 ιδιαίτερα αποδοτικές εκδόσεις κινητήρα, το νέο C3 Aircross είναι τόσο για εντός όσο και εκτός πόλης δραστηριότητες με το προηγμένο σύστημα Grip Control και το Hill Assist Descent.

Οι συμπαγείς διαστάσεις χαρίζουν τρομερή ευελιξία, ενώ η έξυπνη σχεδίαση του με το μεγάλο μεταξόνιο δημιουργούν ένα κορυφαίο σύνολο για την κάλυψη των αναγκών μιας σύγχρονης οικογένειας.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Crossover C4

Με μια μοναδική και τολμηρή ταυτότητα, το crossover C4 αποτελεί μια καινοτόμα ιδέα που τοποθετείται στην καρδιά της κατηγορίας C. Συνδυάζει μοναδικά τα ισχυρά χαρακτηριστικά 3 διαφορετικών κόσμων. Με την υπερυψωμένη και δυναμική στάση του, υιοθετεί διακριτικά στοιχεία από SUV για επιπλέον δυναμισμό και χαρακτήρα. Η Coupe αεροδυναμική και η ρευστή σιλουέτα του νέου μοντέλου, αντανακλά την εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα της Citroën, ιδίως με τη νέα υπογραφή από το φωτισμό LED εμπρός και πίσω, με μια νέα έκφραση στυλ που είναι πιο μυώδης και δυναμική. Το ζεστό και υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό του εκφράζει άμεσα την ευεξία, τον εκσυγχρονισμό, ενώ η άνεση και η κορυφαία ευρυχωρία των πίσω επιβατών είναι επιπέδου Sedan. Κάθε πελάτης θα μπορεί να διαμορφώσει το αυτοκίνητό του, ώστε να ταιριάζει στη δική του εικόνα με 31 συνδυασμούς εξωτερικής διαμόρφωσης και 6 συνδυασμούς στην καμπίνα των επιβατών, ενώ διαθέτει πληθώρα επιλογών κινητήρων.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

C3

Τo C3 είναι το best-seller στη γκάμα της Citroën και βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές πελατών της κατηγορίας. Χαρισματικό και ιδιαίτερα γοητευτικό, το C3 δεν μοιάζει με κανένα άλλο όχημα. Έχει μοντέρνα εμφάνιση και συμπαγές αμάξωμα που αποπνέει ασφάλεια. Οι διαφορές του από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, “χτίζονται” πάνω στο crossover στυλ, στην πολύχρωμη προσωπικότητά του και την ασυναγώνιστη άνεση που προσφέρει στους επιβάτες. Οι επιλογές για την απόλυτη εξατομίκευση για μοναδική εμφάνιση, φθάνουν τις 97.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιλέξτε Μοντέλο

Επίσημος Διανομέας

*Επιλέξτε το αίτημα σας

Οικονομική Προσφορά

Ναι

Test Drive

Ναι

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η AIGLON Α.Ε. (Citroën ΕΛΛΑΣ Α.Ε.) χρειάζεται να συλλέξει, επεξεργαστεί και να μοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με τον κατάλληλο διανομέα προκειμένου να εξυπηρετήσει το αίτημά σας και να επικοινωνήσει μαζί σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AIGLON Α.Ε. (Citroën ΕΛΛΑΣ Α.Ε.), τα δικαιώματά σας και τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Συμφωνώ να λαμβάνω εμπορικές πληροφορίες και προσφορές από την Citroën Ελλάς και το δίκτυο Διανομέων της.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.