ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ SUV CITROËN C3 AIRCROSS
& C5 AIRCROSS C-SERIES ME ΟΦΕΛΟΣ 2.000€ & ΑΠΟ 17.500€!

H Citroën πιστή στην εταιρική της υπογραφή “Inspired By You” φροντίζει να κάνει τις επιθυμίες των υποψήφιων πελατών της πραγματικότητα παρουσιάζοντας της νέες, κορυφαίες για την κατηγορία εκδόσεις C-Series, σε συναρπαστική τιμή!

Το C3 Aircross SUV C-Series ξεχωρίζει χάρη στα μοναδικά ανοδιώμενα πλαίσια σε σκούρο κόκκινο χρώμα (Deep Red), στις νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών MATRIX, την Bi-Ton οροφή σε λευκό ή μαύρο χρώμα και τα πίσω φυμέ τζάμια που τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Διατίθεται με βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με χειροκίνητο και αυτόματο (EAT6) κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Αποκτήστε το από μόλις 17.500€, μια πραγματικά ασυναγώνιστη πρόταση για την κατηγορία του.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Το πιο άνετο μοντέλο της κατηγορίας του, το C5 Aircross SUV, είναι εφοδιασμένο με την ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions® και τα καθίσματα Advanced Comfort®. Διατίθεται με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και Plug-in Hybrid απόδοσης έως 225hp.

Η έκδοση C-Series έρχεται να συμπληρώσει τους μεγάλους και διαμορφώσιμους χώρους του μοντέλου με διακοσμητικές λεπτομέρειες, βελούδινα πατάκια και μονόγραμμα C5 Aircross και αποτελεί μια μοναδική πρόταση για την κατηγορία του!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιλέξτε Μοντέλο

Επίσημος Διανομέας

*Επιλέξτε το αίτημα σας

Οικονομική Προσφορά

Ναι

Test Drive

Ναι

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η AIGLON Α.Ε. (Citroën ΕΛΛΑΣ Α.Ε.) χρειάζεται να συλλέξει, επεξεργαστεί και να μοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με τον κατάλληλο διανομέα προκειμένου να εξυπηρετήσει το αίτημά σας και να επικοινωνήσει μαζί σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AIGLON Α.Ε. (Citroën ΕΛΛΑΣ Α.Ε.), τα δικαιώματά σας και τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Συμφωνώ να λαμβάνω εμπορικές πληροφορίες και προσφορές από την Citroën Ελλάς και το δίκτυο Διανομέων της.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.