97 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ

Μοντέρνο, με χαρακτήρα που αντανακλά ζωντάνια, το Νέο Citroën C3 δε μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Η διαφοροποίησή του εστιάζεται στο στυλ και τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης: 97 εξωτερικοί συνδυασμοί είναι διαθέσιμοι για να δημιουργήσετε το αυτοκίνητο το οποίο αντικατοπτρίζει την δική σας, μοναδική προσωπικότητα.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

To Νέο Citroën C3 προσφέρεται με 3 επιλογές εσωτερικής διαμόρφωσης. Την στάνταρ επένδυση Mica Grey αλλά και τις νέες Emeraude και Techwood, που περιλαμβάνουν τις ειδικές ταπετσαρίες των καθισμάτων και τα έγχρωμα διακοσμητικά ένθετα.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Για απαράμιλλη άνεση στο εσωτερικό, το Νέο Citroën C3 σχεδιάστηκε με βάση το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®. Ένα πραγματικό περιβάλλον άνετης διαβίωσης, ικανό να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα, το εσωτερικό του έχει αναβαθμιστεί, ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερη ευεξία.


Καθίσματα Advanced Comfort: μία 100% καινοτομία της Citroën. Τα εξαιρετικά ευρύχωρα αυτά καθίσματα εξασφαλίζουν αναβαθμισμένο επίπεδο άνεσης τόσο από άποψη αισθητικής, όσο και από την ξεκούραστη στάση του σώματος, χάρη στο υλικό τους και την οσφυϊκή υποστήριξη που διαθέτουν.

Φόρμα Επικοινωνίας